Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Aquest dimarts han continuat les tasques de recerca del submarinista desaparegut a les Illes Medes

Les feines de recerca del submarinista desaparegut a les Illes Medes diumenge passat han continuat aquest dimarts sense èxit. El submarinista alemany, de 73 anys, va desaparèixer quan estava fent una immersió acompanyat d'uns amics a la zona que es coneix com 'Els Tascons'.

This text will be replaced
A mida que passen les hores, sembla més complicat que el cos del submarinista pugui aparèixer perquè, segons han explicat des de la Guàrdia Civil, que realitza les feines de rescat, el cos pot haver estat arrossegat pels corrents i el submarinista tenia la costum de separar-se dels seus companys de busseig, per tant, no es coneix exactament el punt on pot estar el cos.

Si les tasques de recerca, aquest dilluns, van començar ben d'hora i es van allargar fins a dos quarts de deu de la nit, aquest dimarts els agents dels GEAS també han reprès la recerca a primera hora. Aquest dilluns es va establir una àrea de recerca de 40.000 metres quadrats i es van fer diferents immersions a diferents profunditats. Però l’espessa boira que hi havia a la zona i la mala visibilitat que hi havia dins l'aigua també va complir molt les tasques de rescat.

Aquest dimarts, les condicions meteorològiques han millorat i les tasques de rescat s'han pogut dur a terme sense tants problemes.