Televisió Costa Brava emet en directe l'inici de la Fira de Pirates i Corsaris de L'Estartit

Televisió Costa Brava ha preparat un programa especial per rebre i poder mostrar en rigorós directe el desembarcament pirata que hi haurà demà a partir de les 20:00 h del vespre a L'Estartit.
Aquesta és l'hora que doni el tret de sortida la desena edició de la fira de pirartes i corsaris de L'Estartit. Televisió Costa Brava instal·larà el set televisiu al final del passeig, just a tocar del port, per mostrar el bo i millor de la tarda-vespre a L'Estartit. Conduït per Lluïsa Martínez a les vuit del vespre començarà l'emissió en directe de tot el que doni de sí el desembarcament de la flota pirata que amarra ancles en el port baixempordanès per assaltar-los tot el cap de setmana.
 
A banda de conèixer tots els detalls d'aquesta desena edició que s'allargrà fins el diumenge a través de diferents entrevistes que aniran passant per aquest plató a l'aire lliure, podra veure des de casa seva el gran espectacle de llum, so i pirotècnia que suposarà l'arribada dels pirates. Seguidament hi haurà una cercavila que culminarà amb el parlament del pirata Barba-roja, la hissada de la bandera pirata i una exhibició musical.
 
Televisió Costa Brava estarà amb vostès ensenyant-los tot el que passi en la primera línia de mar a l'hora de l'arribada del sèquit pirata. Un programa que serveix també per conèixer tot el que L'Estartit té preparat per aquest cap de setmana familiar. Pel que fa a l'Informatiu Costa Brava que cada dia emet la primera edició a les vuit del vespre, demà divendres aquesta queda substituïda pel programa especial en directe. L'Informatiu Costa Brava el podran veure com cada dia també a les 22:00 h de la nit, quan la programació ja tornarà a ser l'habitual a la casa.