Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Televisió Costa Brava farà dos programes en directe durant la Fira de Sant Andreu

Una fira pionera a Catalunya que conservant les seves arrels ramaderes ha evolucionat d'acord amb el pas del temps i està en el seu millor moment. Així és la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, un esdveniment amb 621 anys d'història que enguany aplega més activitat que mai.
This text will be replaced
 
 
Aquest dissabte i diumenge, el municipi canviarà l'ambient tranquil per l'activitat agrícola, ramadera i comercial amb un programa amb prop d'un centenar de propostes per tots els públics. 
 
Televisió Costa Brava oferirà el diumenge dia 30 dos programes en rigorós directe per explicar tots els detalls de la fira i que serà conduit per Núria Cucharero i Gerard Rius. El primer s'emetrà d'11 a 13 del matí, i el segon, que es realitzarà dins del programa 1món.cat de la Xarxa de Televisions Locals, de 18 a 20h de la tarda. 
 
Quatre hores de televisió en directe on seguirem la Festa dels Cavalls, parlarem de la Fira en el Record, veurem com evolucionen el Concurs de Gossos d'Atura i el Campionat de Coloms de Raça  i visitarem els diferents stands de l'Espai Ter. Tot un reguitzell d'activitats que coneixerem de la mà dels seus organitzadors i protagonistes, que ens oferiran una visió el més afinada possible del que és la fira ramadera més antiga de Catalunya.