Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Presentació de Diario de una Mujer Maltratada en el marc del dia internacional contra la violència de gènere

La Sònia ha estat la protagonista de l'acte que ha organitzat aquest dijous Sant Feliu de Guíxols en el marc del Dia Internacional contra la Violència de Gènere
Per mitjà d'un llibre que s'ha autoeditat i que porta per títol Diario de una mujer maltratada, explica una colpidora història de por, maltractaments i un amor incondicional cap a una persona que ha fet de la violència la seva forma de relacionar-se. 
 
This text will be replaced
 
La periodista de Televisió Costa Brava, Núria Cucharero, ha estat la responsable d'entrevistar l'autora del llibre que a través de l'entrevista, ha explicat com fa deu anys es va convertir en víctima de violència de gènere i com ha aconseguit superar-ho i refer la seva vida. Un relat amb el qual pretén encoratjar les dones maltractades a tallar la relació amb els maltractadors i denunciar-los.
 
La presentació del llibre Diario de una mujer maltratada ha estat organitzada pel Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones de Sant Feliu de Guíxols. L'acte s'ha emmarcat en el cicle Veu de Dona que l'entitat organitza en col·laboració amb l'Institut Català de la Dona i que té per objectiu donar a conèixer els mèrits o les experiències de diverses dones gironines.