Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Televisió Costa Brava emet dos programes en directe mostrant la Fira de Sant Andreu

Veure els millors espectacles de cavalls, descobrir les darreres novetats en maquinària agrícola, fer una visita per la Torroella medieval o fins i tot aprendre a munyir una vaca. Aquestes són alguns de les activitats que en el marc de la Festa de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, es van poder seguir en directe per Televisió Costa Brava.

This text will be replaced


Des d'aquesta casa, i desafiant el mal temps, els vam oferir dos programes en directe el diumenge 30 de novembre des del bell mig del cor de la fira. El primer es va emetre per àmbit comarcal i es va portar a terme al durant el matí. El segon, durant la tarda de diumenge, fa formar part del programa 1món.cat de la Xarxa de Televisions Locals que s'emet per tota Catalunya.

Durant les gairebé quatre hores de programació en directe vam donar veu a les autoritats locals, als organitzadors de la fira, a la festa dels cavalls, la fira en el record i també els productors poma, el producte estrella de Torroella de Montgrí.

Els encarregats de portar la batuta de la programació especial de diumenge, per la qual es va fer un gran desplegament tècnic al recinte de l'Espai Ter, van ser Núria Cucharero i Gerard Rius.