Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

El concurs de gossos d'atura, una de les joies de la Fira de Sant Andreu

"Lluny a l'esquerra. Jau. Lluny a la dreta" són algunes de les indicacions que han fet els pastors participants a la vint-i-tresena edició del Concurs de Gossos d'Atura de Torroella de Montgrí, una de les joies de la fira de Sant Andreu.
This text will be replaced
 
Al costat de la de Castellar de N'Hug, aquesta prova és una dels més reputades del calendari anual, ja que es tracta d'un campionat de campions, en la qual només hi participen els pastors i gossos de l'Estat amb millor palmarès de la temporada.
 
Jordi Muxach, conegut pel seu crit de 'Jau Coloma' a la seva antiga gossa i per ser el pastor que més premis ha guanyat de Catalunya, assegura que la compenetració entre el gos i l'amo es fonamental per treballar en equip.
 
Després de vint i tres edicions del concurs torroellenc de gossos d'atura, any rere any l'organització segueix buscant incetius per millorar-lo i alhora promoure aquesta tradició que ja té més de cinquanta anys.
 
Aquesta és una de les activitats més destacades que s'emmarquen dins la Fira de Sant Andreu que ha celebrat Torroella de Montgrí durant aquest cap de setmana.