Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Pablo Iglesias s'estrena com a caganer

Pablo Iglesias ja té la seva figureta de caganer. Des d'aquesta setmana les parades que l'empresa Caganer. com té a la fira de Santa Llúcia de Barcelona disponsen del nou caganer i també es pot adquirir través del web. 
This text will be replaced
L'empresa ha decidit elaborar el caganer del secretari general de Podemos després que molts clients demanessin el líder de la formació. D'aquesta manera, Caganer.com respon a la demanda que ha rebut en les darreres setmanes
 
Pablo Iglesias se suma així als nous caganers per aquest Nadal entre els que destaquen els de l’urna per a la consulta del 9N, del diputat de les CUP David Fernàndez, de la Grossa de Cap d’Any, del personatge de cinema Torrente, del Che Guevara i de William Shakespeare. També s’han estrenat noves versions dels caganers del president de la Generalitat, Artur Mas, dels Reis Felip de Borbó i Letizia i dels jugadors del Real Madrid, Cristiano Ronaldo i Sergio Ramos. 
 
Caganer.com ha presentat per aquest Nadal més de quaranta novetats de figures que converteixen en caganers personalitats del món de la cultura, la política i l’esport, tant nacionals com internacionals. Les figures es dissenyen i elaboren artesanalment al taller de Torroella de Montgrí i s’enllesteixen en col•laboració amb entitats que treballen amb persones amb discapacitat com són el Centre Tramuntana de Palafrugell i la Fundació Altem de Figueres. Els usuaris d’aquests centres contribueixen en el pintat a mà de les figures. 
 
Actualment, i després de 22 anys elaborant representacions de fang, el catàleg de caganer.com compta amb més de 350 peces diverses que reprodueixen i retraten personatges tradicionals, populars i típics.