Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

Èxits de l'escena teatral catalana i un nou espai a la programació de l'Espai Ter

Èxits de l'escena teatral catalana, projectes escènics agoserats, noves promeses, artistes ja consagrats i un nou espai cultural per al municipi. Tot això és el que ofereix l'Espai Ter aquest proper primer semestre del 2015.

This text will be replaced

La programació d'aquest equipament cultural obrirà foc amb El Temps de Quim Masferrer. L'actor de Teatre de Guerrilla interpretarà aquesta esbojarrada comèdia dirigida per Ramon Fontserè el 8/2/2014 a l'Espai Ter. Per l'escenari teatral montgrinenc també passaran la versió del Don Juan Tenorio de Joan Pera i Lloll Bertrat i una de les obres més aclamades de l'escena teatral catalana. El Crèdit de Jordi Boixaderas i Jordi Bosch dirigida per Sergi Balbel.

Entre la interpretació i la música, els Concierto Concepto portaran una combinació de dansa i música urbana amb una posada en escena espectacular i especialment pensada per un públic adolescent.

Pel que fa a la música per Torroella de Montgrí hi passaran històrics de la música catalana com els Glaucs o la Marina Rossell. El grup begurenc celebrarà els seus vint anys damunt l'escenari amb amics com els Lax'n'Busto i en un concert en favor de l'Associació Catalana d'Afectats per la Fibromiàlgia. La cantautora evocarà la figura de Moustaki i també interpretarà els seus clàssics. Entre les veus consagrades del nostre país també vindrà Pep Gimeno 'Botifarra' acompanyat de Miquel Gil. Dos mestres de la música del País Valencià que vindran a Torroella en el marc de les Trobades de Música de la Mediterrània.

Amb molt futur per endavant els montgrinencs i visitants podran escoltar la veu emergent de Joana Serrat i l'actuarció del grup Fusions, que va saltar a la fama gràcies al concurs Oh Happy Day de Televisió de Catalunya.

La Bisbal Jove portarà la cobla i l'òpera desenfadada l'espectacle Impresario in angustie de Domenico Cimarosa. Tubs del Món és una altra de les propostes de la programació cultrual de l'Espai Ter. Ens mostrarà com es pot fer música a través dels objectes quotidians més insospitats.