Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 46

L'Estartit mostra com treballen els cossos d'emergència i seguretat

Per tretzè any consecutiu els cossos d'emergència i seguretat que treballen diàriament al Baix Empordà es van trobar a l'esplanada del port de l'Estartit per participar a l'Exhibició i demostració de vehicles i materials que utilitzen diàriament. Una jornada festiva que busca la proximitat entre ciutadans i tots aquests treballadors que estan al sevei de les persones vetllant per la seva protecció, seguretat i cura. 
This text will be replaced
Durant el mati del diumenge els visitants que s'arribaven fins aquest punt del port on es van instal·lar els cossos van poder visitar els vehicles que s'utilitzen, van poder observar el material del que disposen i fins i tot van ser espectadors d'un gran simulacre en el que hi van participar molts d'aquests cossos. Els gossos ensinistrats per a buscar drogues o altres substàcies van ser els més admirats per la mainada que van aplaudir el simulacre. 
 
Un dels moments més aclamats també va ser el suposat rescat a una persona que havia quedat atrapada. Després de la intervenció dels Bombers, van agafar el relleu els cossos sanitaris. 
 
Els diferents cossos que han participat a l'Estartit a la 13a Exhibició i Demostració de vehicles i materials dels cossos de seguretat i emergència van coïncidir en que aquesta activitat és molt important perquè els ciutadans coneguin la tasca dels diferents cossos i serveis que es dónen i perquè els agents tan de la policia, com dels Mossos i de la Guàrdia Civil puguin apropar-se a totes les persones que avui encara els veuen com a agents distants amb la ciutadania.