El FIMAG 2015 ja té dates confirmades: Del 29 al 7 de juny

El FIMAG 2015 ja té dates confirmades. La 4a Fira Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí es farà del 29 al 7 de juny.

Vídeo en procés

Mesos enrere l'organització havia anunciat que per qüestions personals del seu fundador, Juli Carbó, aquesta no es faria. Ara el web oficial de l'esdeveniment anuncia que sí que hi haurà màgia a Torroella i n'hi haurà probablement amb un acord amb Bitò produccions.

Segons publica El PuntAvui hi ha negociacions força avançades, tot i que encara no tancades, entre el Fimag i l'empresa saltenca. Aquesta té una amplíssima experiència en organització d'esdeveniments i és la gestora del Temporada Alta de Girona o qui va organitzar el Festival Porta Ferrada del 2013.

Tercera edició amb 22.000 visitants

L'anterior edició va tenir la visita de 22.000 persones en més de 140 funcions repartides per 28 indrets de la vila. Es va celebrar més o menys les mateixes dates, del 30 de maig al 8 de juny amb el Mago Pop com a cap de cartell. L'any passat es van estrenar novetats com el Magic Bar, que va vestiir de màgia els establiments tot combinant-ho amb els sopars, aperitius o copes. També va tenir una àrea amb conferències per a professionals del sector i l'obertura de nous espais escènics com els palauets del municipi. A més dels espectacles en si el municipi s'omple durant 4 dies de paradetes amb una gran varietat d'articles relacionats amb aquest món.

Notícies relacionades

El FIMAG 2014 és tot un èxit (09-06-2014)