L'Ajuntament de Torroella i l'Estació Nàutica Estartit-Illes Medes recullen la bandera que certifica el municipi com a Destí Nàutic Excel•lent

L'Estació Nàutica l'Estartit-Illes Medes ha estat distingida avui a FITUR 2015, la Fira internacional de Turisme de Madrid, per la qualitat de la seva oferta turística, nàutica i esportiva.

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Cordon, i el president de l'entitat, Josep Maria Pla, han recollit la bandera que acredita la destinació com a Best National Destinations in Spain.

L'acte s'ha celebrat aquesta tarda a la Cámara de Comercio de España i ha estat presidit pel president de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques, Joan Campolier, i la directora general de Desarrollo i Sostenibilidad Turística, Tatiana Maria Martínez. En el mateix acte també s’ha signat el Conveni Internacional Turespaña i l’acord marc de col·laboració entre les comunitats autònomes, les entitats locals i les estacions nàutiques.

Aquesta bandera consolida l’Estartit com una destinació on es donen qualitats excel·lents per a la pràctica d’activitats i esports nàutics. El guardó implica, a més, un reconeixement de la qualitat dels serveis prestats per l’Ajuntament i les empreses adherides a l’entitat (allotjaments, restauració, turisme actiu, activitats nàutiques, productes especialitzats, etc.). Cal recordar que l’Estació Nàutica Estartit-Illes Medes va ser una de les tres primeres que es van crear a l’Estat l’any 1998.