La Pegatina presentarà el seu nou disc a l'Í-taca

La Mari Carmen haurà d'anar a buscar el seu fill a Torroella de Montgrí. Agafin paper i boli, o obrin el Google Calendar perquè La Pegatina és el primer dels grups confirmats del Festival Ítaca d'aquest any.

This text will be replaced

L'organització ha fixat el 20 de juny a l'espai de les Barraques de Torroella de Montgrí com el dia en que el grup de Montcada presentarà en exclusiva el seu nou álbum. Els barcelonins compartiran escenari amb l'Hora del Joglar i l'Ítaca Band.

Música i xerrada

La Pegatina serà el cap de cartell d'un festival que enguany arriba a la seva tercera edició i que tindrà més escenaris que mai. Són Torroella de Montgrí, La Bisbal, Palafrugell, Pals, La Pera, Púbol, Gualta i Corçà. A més de música l'esdeveniment tindrà una xerrada per reflexionar sobre el moment actual de la música, la cultura i la ciutadania a La Bisbal.

El grup de Montcada presentarà un nou disc que encara no té nom i ho farà en exclusiva. Per promocionar-ho l'organització ha posat a la venda 150 entrades a 10 euros i un cop s'esgotin es podran comprar anticipadament a 14 i a 18 a taquilla. Per tornar a reivindicar que la cultura no pagui un 21% d'IVA les entrades seran pomes i ous.