L'espectacle Tututs! acosta la cobla contemporània a tota la família

El teatre auditori Espai Ter i La Cobla Bisbal Jove són els artífax de Tututs!, un espectacle familiar que busca trencar els tòpics que relacionen la cobla exlcusivament amb la sardana i demostrar que té totes les aptituts per interpretar peces musicals de qualsevol estil contemporani, des dels balls i cercaviles fins al jazz o al rock. 
This text will be replaced
 
Tututs! és la primera producció pròpia orquestrada a dues mans entre Espai Ter i la Cobla Bisbal Jove.
 
Aquest diumenge, l'Espai Ter es va convertir en l'escenari de tota una festa major on només començar, els músics van fer una cercavila per la sala. Presentat per un actor que va portar la batuta de l'espectacle, es va portar a terme un show on els membres de la cobla van ser meitat músics, meitat actors amb tot tipus de gags. La interacció amb el públic va ser una constant en una posada en escena dinàmica on no hi van faltar les sorpreses.
 
La llavor germinal d'aquest projecte és Tocs mediterranis, un espectacle similar concebut per apropar la cobla als alumnes d'ESO que es representarà en sessió doble el proper 10 d'abril a Torroella de Montgrí dins del servei educatiu de l'Espai Ter.