“Monstres i herois”per als petits de casa

El Museu de la Mediterrània continua programant activitats adreçades als més petits de la família. Aquest proper diumenge 1 de març, a les 12 h, i sota la títol "Monstres i Herois", Lina Vilamitjana i Anna Saurí ens donaran una visió molt singular i didàctica d'aquest univers de l'antiguitat clàssica.

S'explicaran històries fantàstiques de grans herois que lluiten amb monstres ferotges, com la Gòrgona Medusa, el Minotaure, les Harpíes, els Centaures o l'Esfinx.

El Petit Museu

El Museu de la Mediterrània anualment porta a terme activitats adreçades al públic infantil i familiar. Sota la premissa que els museus són per gaudir, per compartir, per ballar, per cantar, per aprendre, per reflexionar, per ser feliç... des del Museu de la Mediterrània estem convençuts que els museus han de ser oberts als petits.

L’any passat amb la voluntat de donar més rellevància i visibilitat a les diverses activitats infantils i familiars que organitza el Museu de la Mediterrània, va crear-se la denominació El Petit Museu, que recull el conjunt d’activitats adreçades aquest públic. Sota aquesta denominació enguany s’han previst dues matinals de mitologia.

Matinal de mitologia amb “Monstres i Herois”

Sota la denominació Monstres i Herois, Lina Vilamitjana i Anna Saurí, ens donaran una visió molt singular i didàctica d'aquest univers de l'antiguitat clàssica. Amb elles dues i tota una colla d’herois i monstres viatjarem per una Mediterrània llunyana plena de llegendes i mites. Ens endinsarem i coneixerem les històries fantàstiquesde grans herois que lluiten amb monstres ferotges,comla Gòrgona Medusa, el Minotaure, les Harpíes, els Centaures o l'Esfinx.

Aquestes matinals de mitologia són gratuïtes i estant destinades a apropar la mitologia a tota la família, adreçades especialment a nens i nenes de 6 a 12 anys.