CiU de Torroella de Montgrí- l’Estartit es presenta a les eleccions amb l’experiència de govern i cares noves a la llista

L'alcalde i alcaldable de Convergència i Unió a Torroella de Montgrí-l'Estartit, Jordi Cordón, es presenta a les properes eleccions amb una llista que combina l'experiència de govern amb cares noves.

This text will be replaced

Els regidors actuals de CiU a l'ajuntament han decidit acompanyar-lo novament a les primeres posicions de la candidatura però amb un ordre diferent respecte fa quatre anys. En el segon lloc hi va Núria Bosch, en el tercer Francesc Puig, al quart Joan Ramon Adalid i al cinquè Dolors Subirà.

Jordi Cordón diu que l'atenció a les persones, reduir la pressió fiscals sobre les famílies, millorar la situació de les urbanitzacions o seguir fent una gestió econòmica eficaç de les arques municipals són els eixos principals del seu programa i projecte pels propers quatre anys.

Durant la seva intervenció també va explicar durant aquest mandat han pogut donar compliment al 93% del programa electoral de l'any 2011 i han aconseguit reduir l'endeutament per sota del 75%.

Entre els deu primers llocs de la llista també hi ha Dani Zamora, el candidat de CiU a l'Entitat Municipal Descentralitzada de l'Estartit. El proper mandat serà el primer on estarà en marxa l'EMD i es la primera vegada que els partits també poden presentar el seu candidat per gestionar l'ens.

La presentació de Jordi Cordón com a alcaldable de Convergència i Unió es va fer al novembre.