Salvi Borrat (CN Estartit) i Mar Doreste (CN Port d'Aro) es classifiquen per la copa del món de vela en classe Europe de Noruega

Foto: ATM Comunicación

Salvi Borrat, del Club Nàutic l’Estartit, i Mar Doreste, del Club Nàutic Port d’Aro es van classificar pel Campionat del Món de vela en classe Internacional Europe que se celebrarà a finals de juliol a Noruega.

En categoria masculina acompanyaran a Borrat,  Alejandro Pareja (RCN Torrevella), Veith Nicklas (CN Eivissa), Rafael Reyes (CN Eivissa) i Rafael Rabasa (CN El Balís). En categoria femenina, Pujol anirà amb Irene Sánchez (RCN Torrevella), Laura Oliva (CN Torredembarra), Irene Pareja (RCN Torreviella) i Andrea Rabasa (CN El Balís).

Copa d'Espanya a Sant Andreu de Llavaneras

El pas classificatori es va aconseguir amb la disputa de la Copa d'Espanya que es va celebrar de l'1 al 4 d'abril en aigües del Club Nàutic Balís de Sant Andreu de Llavaneras i que va guanyar en Classe Europa el regatista Rafael Rabasa (CN El Balís).

Pel que fa a la victòria absoluta que surt de la suma de la regata de la setmana passada al Maresme i la disputada el desembre a Torrevella, el vencedor va ser el balear Veith Nicklas (CN Eivissa).

En categoria femenina la vencedora de la Copa Espanya de la classe Europe i en Sub-19 femení va ser l’alacantina Irene Sánchez (RCN Torrevella); i en categoria sub-19 masculí Salvi Borrat (CN l’Estartit).

El Club Nàutic El Balís també va premiar als millors en categoria Sub-17, en categoria masculina va ser per Rafael Rabasa i en femenina, Mar Doreste (Port d’Aro).

Mig centenar de tripulacions

La Copa Espanya de la classe Europe va comptar amb una participació global de més de mig centenar de tripulacions procedents de Catalunya, Balears i el País Valencià.

L’última jornada de la Copa Espanya de la classe Europe va ser completa, on es van disputar quatre proves molt intenses on el vent ha acompanyat bufant entre 6 i 12 nusos d’intensitat de component sud/sud-est (Gregal – Migjorn).

Foto: ATM Comunicación