Shim Lim encapçala la programació del FIMAG 15

Shin Lim, provinent d'Estats Units i que amb tan sols 21 anys ha guanyat diversos premis de màgia, encapçala la programació del Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí que arriba a la 4a edició amb un total de 120 funcions i 40 artistes diferents.

This text will be replaced

S'aposta per la màgia al carrer, de manera que hi haurà actuacions simultànies gratuïtes als carrers i places del centre de la vila. El Festival continua creixent i enguany ho fa al costat de Bitó Produccions. Tal com ha destacat el seu director, havien de salvar el festival que ha estat a punt de morir d'èxit.

Assegura a més que l'objectiu ara és convertir el Festival en la Fira de Màgia de Catalunya i que per això necessiten el suport de tots els professionals del sector.

Artistes nacionals, estatals i internacionals

Enmig de trucs de màgia s'ha presentat la programació del festival que el formen artistes estrangers i també de casa com són Héctor Mancha, Miguel Ángel Gea, Enric Magoo i el Mag Lari entre d'altres. L'esdeveniment serà també un punt de trobada entre programadors i artistes.

INFORMA: TV Girona

Notícies relacionades

Bitò s'incorpora a l'organització del Fimag (06-02-2015)

El Fimag ja té dates confirmades per l'edició del 2015 (22-01-2015)

El Fimag 14 és tot un èxit (09-06-2014)