5 artistes plasmaran la reurbanització de la Pletera

L'art és una lupa que dóna una nova perspectiva del món que ens envolta.  És per aquesta raó que concidint amb el Dia Internacional de la Xarxa Natura 2000, els coordinadors del projecte Life Pletera de l'Estartit han presentat un projecte d'art contemporani i paisatge. 
 
This text will be replaced
 
5 artistes, dos dels quals són torroellencs, plasmaran l'evolució d'aquest projecte consistent en desurbantizar els antics aiguamolls de la Pletera i retornar-los al seu estat natural. 
 
Aquest dijous els artistes s'han conegut i han fet una visita a l'espai on ara s'està portant a terme una prova pilot, per tal de familiaritzar-se amb l'entorn, inspirar-se i començar a generar les primeres idees. Un cop comencin les obres, que s'allargaran fins el 2018, tindran llibertat per treballar els seus projectes i presentar-los. 
 
Per mitjà de disciplines com el vídeo o la fotografia, els artistes plasmaran l'evolució d'aquest espai ara inòspit, tot reflexionant sobre el concepte de reurbanització dels espais.
 
La trobada entre artistes i coordinació del projecte d'aquest dijous també ha comptat amb la presència d'una representant de l'Observatori del Paisatge de Catalunya, un ens que té una línia dedicada a explorar la relació entre l'art i el paisatge.