Torroella celebra 20 anys del Menú de la Clova i 10 anys del Menú de la Poma

El paper de la dona catalana dins de la societat ha canviat molt en els darrers anys i segueix evolucionant, avui enriquint-se també amb la cultura immigrant de dones vingudes d'arreu. L'associacionisme ha crecut molt i són moltes les entitats formades o dirigides majoritàriament per dones.
Per tal de visualitzar la feina que fan durant tot l'any i potenciar la relació entre aquestes diverses associacions des de fa 7 anys a Sant Feliu se celebra una Jornada d'Intercanvi Cultural que es diu 'Dones ganxones, dones del món'.
 
This text will be replaced
 
Diumenge de 10 a 13h els jardins Juli Garreta seran una exposició de la feina que fa el col·lectiu femení de Sant Feliu de Guíxols. La cultura catalana, la russa, la magrebina... Menjars tradicionals i interculturals, manualitats, informació d'activitats i tallers... les diferents associacions i entitats ensenyaran tot allò que fan convidant a la gent a provar-ho.
 
Des del Servei d'Informació i Atenció a les Dones de Sant Feliu es fa molta feina a vegades poc vistosa que aquestes jornades també han de servir per traslladar a la ciutadania. Des d'arenció psicològica, passant per orientacions personals o professionals, l'estreta col·laboració amb el cos dels Mossos d'Esquadra en casos de violència de gènere, tallers i activitats durant tot l'any, formació... el volum d'activitat del SIAD ha crescut molt i la preparació de les persones que en formen part també.
 
Coincidint amb la jornada del proper diumenge 'Dones ganxones dones del món' s'entregaran també als Jardins Juli Garreta els premis del Concurs de Fotografia que es convoca cada any amb la dona com a tema fotogràfic. Un concurs amb molta participació i del que en surten grans forografies.