Màgia Social dins de la Fimag

Somriures és el que vol arrencar la Fundació Abracadabra als pacients que estan ingressats en hospitals. L'Ízan, igual que altres nens ingressats a Palamós, ha rebut la visita de dos mags, en David i la Clara, que aquests dies regalen màgia i  il·lusió en centres hospitalaris,
residències de gent gran o centres de discapacitats. Per uns moments s'ha oblidat del per què estava ingressat i ha gaudit amb l'actuació d'aquests mags. 
 
This text will be replaced
 
L'Hospital de Palamós ha canviat per unes hores les bates blanques per les baretes màgiques i els pacients més joves han gaudit d'una estona de màgia a l'habitació. Des del centre estan molt agraïts de la feina altruïsta de persones com en David i la Clara que fan més agradables les estades hospitalàries.
 
La Fundació Abracadabra fa 8 anys que regala màgia als col·lectius amb més dificultats del país i ja acumula una trajectòria amb més de 200 espectacles benèfics.Des de fa 3 anys la Fira de la Màgia de Torroella inclou un apartat de màgia social per tal que en aquests dies tan màgics ningú es quedi sense la seva dosi de Fimag. L'Hospital de Palamós, el centre de Càritas de Torroella, els centres per discapacitats de la comarca i les residències de gent gran de Torroella i l'Estartit han gaudit dels trucs de màgia d'aquests mags.