Torroella s'omple de màgia

Torroella de Montgrí s'omple de màgia durant tot el cap de setmana. Des d'aquest divendres i fins diumenge al vespre el municipi acull la Fira Internacional de la Màgia que aplega un total de 120 funcions de 40 artistes diferents. Una de les concentracions de mags i activitats relacionades amb el món de l'il·lusionisme més importants de les que s'han fet a Catalunya.
This text will be replaced
D'aquesta manera la FIMAG 2015, que és com es coneix la fira, consolida la seva fórmula i concentra en un cap de setmana actuacions dels grans noms de la màgia en espais tancats i un ampli programa de més de 100 funcions gratuïtes al carrer.
 
La Gala Internacional tindrà l'actuació d'un dels mags més aclamats del moment com és el jove dels Estats Units Shin Lim que arriba per primer cop a Catalunya de la mà del FIMAG. La gala també serveix per retre homenatge a la trajectòria d'Enric Magoo pels seus 35 anys d'alt l'escenari. I d'altra banda, una de les funcions més esperades és la del Mag Lari que porta Torroella el seu darrer muntatge, Lari Poppins en el marc d'una programació que també aposta per les joves promeses de l'il·lusionisme que també juguen un paper destacat a la fira.
 
Però una de les novetats de la fira de la màgia d'enguany és l'apartat dedicat als programadors i professionals de la màgia que tenen el seu propi espai al FIMAG. Amb la intenció de consolidar-se com un certàmen de referència al país, s'han programat conferències d'experts destinades a mags
i aficionats.
 
I tot això farcit pel mercat de la màgia que convida a tothom a agafar la bareta i el barret de copa i entonar les clàssiques paraules d'abracadabra.
 
Televisió Costa Brava també serà present al FIMAG 2015. La Fira de la Màgia de Torroella de Montgrí és la protagonista del programa 1Món.Cat que dissabte La Xarxa i, en aquest cas, Televisió Costa Brava, faran en directe des de la mateixa fira. Televisió Costa Brava instal·larà un plató a l'aire lliure per poder fer-los arribar fins a casa seva tot el que passi al FIMAG.   Jèssica Martí i Xavier Martí acompanyats per tot l'equip tècnic d'aquesta casa seran els encarregats de mostrar-los en rigorós directe el bo i millor de la fira de la màgia i la il·lusió més destacada del moment a Catalunya. L'1Món.Cat s'emetrà, com cada cap de setmana, de les 6 i fins les 8 del vespre.