Torroella es vesteix de màgia

Com si es tractés d'un truc de màgia, ja fa quatre anys que Torroella de Montgrí aconsegueix convertir-se per un cap de setmana en la ciutat de la màgia i la il·lusió.  
 
This text will be replaced
 
Mags de tots els estils, mentalistes, ventrílocs, clowns i un llarg etcètera provinents d'arreu del món farceixen el municipi torroellenc d'espectacles i activitats relacionades amb la màgia i les arts afins.
 
En la quarta edició de la Fira Internacional de la Màgia, també coneguda com FIMAG, Torroella ha comptat amb la participació de quaranta artistes locals i internacionals, professionals i amateurs o principiants que han ofert un total de 15 disciplines diferents repartides en 22 espais de la població.
 
La implicació de tot el municipi en aquesta fira és la clau de l'èxit i això fa que la Fimag sigui una de les fires de màgia més importants del nostre país.
 
Tots hem vist o fet alguna vegada un petit truc de màgia, però com es preparen els mags les seves funcions? Kenris Murat, mag francès conegut arreu del món, s'ha desplaçat fins a Torroella per mostrar als professionals o aficionats de la màgia com preparar un bon espectacle. Per a ell, el gran secret és només un.
 
La família de la Fimag és capaç d'il·lusionar des dels més petits fins als més grans ja que avasta un perfil de públic molt ampli amb la gran quantitat d'activitats que ofereix. Totes aquestes tenen en comú el factor clau de la il·lusió, la màgia. Però com la defineixen els mateixos il·lusionistes?
 
A banda dels espectacles repartits pel casc antic de Torroella, el mercat màgic és un altre punt de trobada on petits i grans descobreixen alguns trucs de màgia, agafen la bareta o les cartes per primera vegada i s'ho emporten cap a casa per convertir-se, qui sap, en futurs artistes de la il·lusió.