Jordi Cordón torna a ser l'alcalde de Torroella i l'Estartit

Jordi Cordón ja torna a ser l'alcalde de Torroella de Montgrí-L'Estartit. En l'acte de Constitució de l'Ajuntament del municipi el cap de llista de CIU 
seguirà quatre anys més amb el càrrec de batlle. Tot i ser la força més votada a les eleccions el passat 24 de maig, el ple d'investidura d'aquest dissabte ha deixat clara l'heterogeneïtat política que existeix a la població.
 
This text will be replaced
 
El ple ha començat amb el jurament del càrrec de tots els regidors que formaran part de l'Ajuntament els pròxims quatre anys i ha continuat amb la votació per escollir l'alcalde. Els vots han donat a Jordi Cordón l'alcaldia ja que n'ha tret quatre, tres vots han estat per Jordi Colomí d'UPM, dos vots per Robert Huertas de la CUP i els vuit vots restants han estat en blanc. Tot i no aconseguir la majoria, el cap de llista de Ciu s'ha proclamat alcalde per haver estat la llista més votada.
 
Després de rebre la bara de batlle, han començat les intervencions dels diferents partits que formaran part de l'ajuntament que, en general, han explicat les ganes que tenen de treballar pel poble i amb el poble. 
 
Torroella de Montgrí i l'Estartit comença una nova etapa de quatre anys en què l'ajuntament estarà constituït per forces molt diverses. 
 
COET, que treballarà des de l'oposició, ha estat l'única força que ha fet unes declaracions un xic polèmiques que han estat aplaudides per un sector del públic.
 
Des de l'EST, que han assegurat que no volien donar l'alcaldia a CiU i com que no han pogut arribar a cap pacte amb algun partit han votat en blanc, i han mostrat les seves ganes de treballar per seguir amb l'EMD.
 
El cap de llista de la CUP, Robert Huertas, en la seva intervenció ha aprofitat per recalcar quines són les seves línies de treball i ha recordat alguns dels seus punts principals del programa electoral.
 
Jordi Colomí, cap de llista d'UPM, ha remarcat les seves ganes de liderar i obtenir l'alcaldia de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Aquest va ser un dels primers acords que es van fer passades les eleccions en el que UPM decidia pactar amb ERC i CiU a canvi de l'alcaldia. Finalment, les negociacions no han arribat a bon port ja que l'actual alcalde a darrera hora es va negar a cedir l'alcaldia.
 
D'altra banda, el partit republicà ERC-Junts, ha assegurat que el seu únic objectiu és treballar per millorar la qualitat de vida dels torroellencs i torroellenques i per seguir apostant per la promoció cultural i econòmica de la població.
 
El ple de constitució del nou consistori de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha acabat amb un gran aplaudiment del públic cap al nou ajuntament. A partir d'ara, els membres de l'equip de govern tenen quatre anys per endavant per treballar i millorar el municipi de Torroella i l'Estartit.