Tom i Jerry seran els convidats principals del 9è Festival del Còmic de Torroella de Montgrí

Tom i Jerry seran els convidats estrella d'aquest any al Festival del Còmic de Torroella de Montgrí. Els mítics personatges d'animació passaran pel municpi el cap de setmana del 19, el 20 i el 21 de juny. El Parc d'Atraccions Warner Bros de Madrid els ha cedit de forma gratuïta per tal que puguin ser presents a la novena edició aquesta fira de caràcter familiar a més de protagonitzar-ne el cartell.
This text will be replaced
 
Gat i ratolí es passejaran pels carrers de Torroella i realitzaran diverses sessions fotogràfiques per tal que els nens i nenes puguin retratar-se amb ells. 
 
Óscar Martín, guionista de Tom i Jerry des de l'any 1986, tampoc es perdrà el festival i serà l'espai de signatura d'autors per rebre tots els fans de la sèrie d'animació. 
 
A la presència de Tom i Jerry s'hi sumaran altres personatges d'animació com en Novita, la Shizuka o el propi Doreamon o la Barbie SuperPrincesa. 
 
Com és habitual, els superherois més emblemàtics també tindran el seu espai a la Fira del Còmic. Thor, el Capità Amèrica, Black Widow, Elektra, la Mística o Spiderman seran a Torroella i fins i tot faran una demostració dels seus poders a l'espectacle "Spiderman i la maledicció de Marduk". 
 
Finalment, els frikis d'Starwars podran citar-se a la fira amb la princesa Leia, l'Obi-Wan-Kenobi o els soldats imperials. Els trekis, per la seva banda, podran participar de sessions de jocs de taula per tota la família ambientats en el món d'Star Trek.