L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'organitza en 5 àrees i 3 tinences d'alcaldia

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit s'organitzarà en cinc àrees de govern. El plenari va aprovar un cartipàs que tindrà Serveis Generals; Territori i Sostenibilitat; Economia; Cultura, joventut i educació; i Serveis a les persones com a blocs principals.

El govern tindrà tres tinències d'alcaldia. La primera serà per Josep Maria Rufí (ERC), la segona per Sandra Bartumeus (ERC) i la tercera per Núria Bosch (CiU).

Repartiment d'àrees

Pel que fa al repartiment d'àrees, l'alcalde Jordi Cordón (CiU) portarà Recursos Humans, Participació Ciutadana, barris i Seguretat Ciutadana. Josep Maria Rufí (ERC) s'encarregarà d'Hisenda, Serveis Municipals i Comunicació. Sandra Bartumeus (ERC) serà responsable de Medi Ambient, Urbanisme i Habitatge, Paisatge Urbà i Patrimoni. Núria Bosch (CiU) serà la responsable de Cultura, Festes i Patrimoni. Francesc Puig portarà Platges, Mobilitat i Turisme. Marc Calvet (ERC) Promoció Econòmica. Jordi Regincós (ERC) Educació, Joventut i Acció Social. I Joan Ramon Aladid (CiU) esports.

Pel que fa als dos equipaments culturals principals del municipi CiU i ERC s'els han repartit solomònicament. L'Espai Ter per l'alcalde Jordi Cordón; i Can Quintana-Museu de la Mediterrània pel primer tinent d'alcalde Josep Maria Rufí.

Treball transversal i cohesionat

El nou govern considera que amb aquesta organització es prioritza el treball transversal, la cohesió del govern i l'agilitat a l'hora de prendre decisions. El nou govern s'ha fixat com objectius mantenir la racionalització de la despesa, impulsar la capitalitat del Baix Ter, lligar la vila a cultura, turisme i patrimoni natural, millorar la participació ciutadana i la transparència i estar compromesos amb el procés independentista.

Pel que fa a les retribucions aquestes es congelen respecte les del mandat anterior i els plens es celebraran el primer dijous de cada mes a les 20:00.

Notícies relacionades

CiU i ERC governaran junts a Torroella de Montgrí

Jordi Cordón torna a ser alcalde de Torroella de Montgrí