El Museu de la Mediterrània proposa diferents passejades per Torroella de Montgrí i l'Estartit

 
Explorar,emocionar-se, descubrir i endinsar-nos en els encants de Torroella de Montgrí i l'Estartit és un dels plans d'aquest estiu. El Museu de la Mediterrània ens proposa quatre passejades que començaran a partir del 15 de juliol i faràn gaudir als més curiosos. 
 
La Mina d'aigua, és la nova visita guiada, que s'estrenarà aquest estiu i s'oferirà els dimecres, els dijous i els divendres en català, castellà, anglès i francès. Una visita que ens endinsa a les profunditats de Torroella i ens convida a descobrir una infraestructura d'època medieval que ha arribat als nostres dies a partir de la qual podem desvetllar els secrets de l'evolució de la vila. 
 
Les altres visites serán "Torroella màgica", la visita nocturna que es renova amb nous personatges, guions i efectes especials, "1.000 anys d'història i llegenda", un recorregut pel nucli antic de Torroella de Montgrí i "Un parc, tres paisatges", una excursió per descobrir el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter.
 
Les visites ens mostraran el ric patrimoni cultural i natural del municipi, al mateix temps que quedarem seduïts per aquest.