La nova escola de l'Estartit estarà llesta el setembre del 2016

 
El curs 2016-2017 els nens i nenes de la llar d'infants de L'Estartit estrenaran escola. I és que tot i que ara veiem les obres aturades, l'execució de la nova llar d'infants de L'Estartit va a bon ritme.
 
This text will be replaced
 
A finals de juny es va aturar la contrucció del nou centre educatiu per tal de donar compliment a les ordenances municipals que marquen que durant el període estival no es puguin executar obres que comportin destorb a la via pública. De fet si bé la normativa estipula que l'aturada sigui el 15 de juny al 15 de setembre, l'empresa que està portant a terme les obres va demanar a l'ajuntament prorrogar uns dies més l'execució amb la intenció de completar la primera fase i deixar enllestida tota la carcassa de formigó. En aquest sentit, el 30 de juny van aturar les obres i no es reemprendran fins el 15 de setembre.
 
Des del consistori estan satisfets del ritme en què s'estan desenvolupant i si bé no serà viable que aquest curs s'hi puguin traslladar els alumnes, està garantit que el setembre del 2016 els nens i nenes estrenin la nova escola.
 
Les obres de la nova llar d'infants van començar el mes de maig i tenen un període d'execució d'entre 8 i 9 mesos. Unes obres que arribaven amb una certa demora per les complicacions que van sorgir en l'adjudicació. La llar d'infants d'està construint entre els carrers Eivissa, Montgó i Guillem de Montgrí, un terreny que llinda amb el que aixecarà el nou consultori mèdic.