Anna Prohaska debuta al Festival de músiques de Torroella de Montgrí

La jove soprano Anna Prohaska va debutar aquest dijous a la nit al Festival de Músiques de Torroella de Montgrí. Acompanya per un dels grups de música antiga més destacats de l'actualitat 'Ensemble Arcangelo' i Anna Prohaska 
van viatjar fins al Baix Empordà per tocar en un dels festivals de música clàssica més importants al nostre país.
 
This text will be replaced
 
Després de 35 anys, el festival de músiques de Torroella de Montgrí s'ha convertit en tot un referent de les nits d'estiu a l'Empordà que ofereix un seguit de concerts de música clàssica aquest any dedicats especialment a la veu.
 
El tercer concert d'enguany va anar a càrrec de la jove soprano Anna Prohaska que tot i tenir 32 anys, ha debutat en festivals tan importants com el de Salzburg i actualment treballa amb la Filharmònica de Berlín.
 
Pels festival de música d'estiu que organitza cada any Torroella de Montgrí hi passen entre 15 i 20.000 persones, unes xifres molt elevades que enguany poden arrribar a superar-se si les entrades es venen tan bé com fins a dia d'avui. 
 
Des de l'organització es mostren molt satisfets de la rebuda que té el festival de música clàssica ja que tot i tenir un públic molt concret, aquest també és molt fidel.