Torroella-L'Estartit presenta una moció reclamant a l'Estat que solucioni el problema de Griells

Torroella de Montgrí - L'Estartit reclama a Madrid que solucioni el problema de la degradació de la platja de Griells. En el ple d'aquesta setmana es presenta una moció institucional exigint que el Departament de Costes destini una partida pressupostària.
This text will be replaced
Els problemes als Griells es remonten a l'any 2008 quan una llevantada va esborrar la platja i va destrossar el passeig marítim. Després de nombroses demandes aquest es va reconstruir i la platja es va regenerar però els successius temporals han anat retirant la sorra i descalçant el litoral. Fins al punt, que malgrat les reposicions que hi ha cada any, avui ja no queda platja i les onades trenquen a les roques que s'han posat per protegir el passeig. Una realitat que podria acabar afectant a la seguretat de les persones i al passeig i als immobles que hi ha a la zona.
 
La protesta perquè es busqui una solució immediata també està en boca dels veïns, propietaris i estiuejants de la zona de Griells que precisament a principis d'agost van manifestar-se per protestar per la situació actual d'aquesta platja que ja ha desaparegut. L'ajuntament es va sumar a la protesta i es va comprometre a fer arribar les 2500 signatures reclamant solucions a la Direcció General de Costes. Des del consistori també tenen previst viatjar a Madrid per exposar la problemàtica.
 
L'equip de govern esperen que la manca de pressupost per executar aquestes obres que hi ha en aquest moment es pugui traduir en voluntat política per trobar el finançament necessari.