L'Estartit celebra un any més l'arribada dels pirates a les Illes Medes

Vestits amb pantalons de ratlles, un ull tapat i una espasa penjada a la cintura, aquest cap de setmana els pirates i corsaris de les Illes Medes han fet invasió a L'Estartit. 
 
This text will be replaced
 
Divendres a la tarda un grup de pirates arribava per mar fins a la platja de L'Estartit per inaugurar la novena edició de la Fira de Pirates i Corsaris de les Illes Medes que ha durat tot el cap de setmana.
 
Aquests dies L'Estartit s'ha vestit amb calaveres, tresors i vaixells pirates per rebre amb els braços oberts a tots aquells amants de les aventures del mar i del món pirata.
 
Per donar a conèixer el passat històric de l'Estartit, ja fa nou anys que se celebra aquesta fira que té com a objectiu principal explicar tant a grans com a petits per què les Illes Medes van ser tan apreciades pels pirates.
 
La fira de pirates i corsaris de l'Estartit s'ha convertit en una activitat familiar molt important a la Costa Brava centre ja que ofereix un ventall d'activitats tan pels més grans com pels més petits de la casa. Des que va començar la fira el primer any fins aquesta novena edició l'esdeveniment ha canviat molt.
 
Des de l'organització treballen perquè cada edició de la fira sigui diferent i perquè cada any les famílies descobreixin la història que els pirates van deixar escrita a les Illes Medes de L'Estartit.