L'equip de govern de Torroella de Montgrí-l'Estartit proposa una rebaixa d'un 8% de la taxa d'escombraries

La taxa d'escombraries de Torroella de Montgrí i l'Estartit podria abaixar-se un 8%. L'equip de govern portarà la proposta al plenari de la setmana vinent per d'aconseguir fer efectiva aquesta rebaixa. El seu objectiu és fer disminuir la pressió fiscal sobre els ciutadans reduint una taxa que a diferència d'altres bonificacions que afecten només a determinats sectors, és extrapolable a tota la població. 
This text will be replaced
La rebaixa d'un 8% de la taxa d'escombraries es farà durant el present mandat. L'objectiu inicial, és abaixar un 2% anual. 
 
La disminució de la taxa d'escombraries és l'aposta principal de l'equip de govern de Convergència i Unió i Esquerra Republicana. Tret d'altres temes menors de tipus administratiu, jurídic o conceptual que es podrien reduir, la resta de taxes i impostos es congelaran. 
 
Tot plegat, per reduir una pressió fiscal que l'ajuntament reconeix que és alta i contribuir així a alleujar els ciutadans en un context econòmic encara complicat. 
 
El plenari d'aquest mes d'octubre es dedicarà a les ordenances fiscals i si tot va sobre el previst, al ple del novembre ja es posarà un projecte de pressupost sobre la taula.