El temporal de llevant reafirma la necessitat d'actuar sobre la platja dels Griells

Ensurt a l'entorn de la platja dels Griells de l'Estartit provocat pel temporal de llevant de les darreres hores. Ja fa temps que veïns i ajuntament reclaman que es posi solució a la desaparició de la platja que exposa habitatges i equipaments de primera línia de costa, i tenien raó. 
This text will be replaced
La llevantada ha causat petits desperfectes a la zona del passeig dels Griells tot i que no s'han de lamentat grans danys gràcies a la suavitat del vent. Un ensurt però, que ha servit d'avís per reclamar protecció davant de properes embestides. Casualitat o no, l'alcalde Jordi Cordón té una reunió aquest dilluns a Madrid amb els responsables de la Direcció General de Costes per exigir solucions. 
 
Els problemes als Griells es remonten a la gran Llevantada del 2008 que va esborrar la platja i va malmetre el passeig marítim. Aquest s'ha restaurat però la platja ha anat desapareixent any rere any i ara l'aigua ja toca les pedres que es van posar per protegir els edificis. 
 
Jordi Cordón considera que a la reunió amb l'estat del proper dilluns, hi ha dos factors decisius a posar sobre la taula. 
 
Jordi Cordón anirà a Madrid recolzat per un informe dels serveis tècnics de l'ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit, dos informes de la vessant privada impulsats pels propietaris de la urbanització dels Griells i també del club Nàutic de l'Estartit i totes les signatures de veïns recollides durant els darrers