L'Estat es compromet a reforçar el front marítim dels Griells de forma immediata

Costes actuarà amb urgència a la zona dels Griells per protegir el passeig i els habitatges de les llevantades.

This text will be replaced

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit ha enviat aquest dimarts a Madrid la petició formal d'actuacions per emergència que sumada als informes tècnics presentats pel mateix alcalde dilluns al subdirector de Medi Natural, Ángel Muñoz, han de provocar l'actuació immediata a la zona per reforçar l'escullera.

Reunió a Madrid satisfactòria

L'alcalde, Jordi Cordón, va viatjar a Madrid amb l'objectiu d'aconseguir solucions a la problemàtica dels Griells i va tornar satisfet pel compromís de Costes d'actuari per via d'urgència en els propers dies i perquè des del Ministeri ja estudiaven fer algun projecte que acabi finalment amb els problemes de desaparició de la platja i de danys a l'escullera. Tot plegat i a llarg termini passaria per fer un espigó.

A l'espera de que hi hagi partida per tirar endavant aquest nou espigó el Ministeri es compromet a posar un pedaç al problema i assegurar el passeig i protegir els habitatges dels temporals d'aquesta mateixa tardor i hivern.

Després d'haver fet els deures l'Ajuntament espera actuacions en els propers dies. En breu haurien de començar les obres als Griells.

Notícies relacionades

Jordi Cordón viatja a Madrid per reclamar solucions pels Griells (05-10-2015)

Veïns, estiuejants i Ajuntament exigeixen solucions per la degradació de Els Griells (11-08-2015)

Indignació davant la negativa de l'Estat a arreglar Els Griells (05-04-2013)

L'Ajuntament assumeix les obres del passeig de Els Griells (13-06-2013)