Taller d’instruments, el Flabiol i el Tamborí

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, inicia un nou cicle d’activitats familiars, sota la denominació: “Descobrim un instrument”, amb la voluntat de donar a conèixer el món de la música a partir de l’acostament als seus protagonistes, els instruments.

Aquest cicle s’inicia aquest diumenge 8 de novembre, d’11 a 13h del matí al Museu de la Mediterrània, amb el la descoberta del Flabiol i el Tamborí, de la mà del professor de música David Mestre. Els tallers amb places limitades són gratuïts. Per aquest motiu cal realitzar reserva prèvia al  Museu de la Mediterrània. Els tallers que estant adreçats a tota la família són recomanats especialment a nens i nenes a partir de 6 anys.

Descobrim instruments: El Flabiol i el Tamborí

Apropeu-vos a descobrir el món de la música a partir dels seus principals protagonistes, els instruments. El Museu de la Mediterrània conserva un important fons patrimonial pel que fa al món de la música, especialitzat en la cobla i la sardana. Amb la vocació de fomentar el coneixement de la música entre els més petits, s’ha iniciat aquest projecte de descoberta d’instruments, amb una clara voluntat pedagògica, enfocada com una activitat per a tota la família.

El cicle s’inicia aquest diumenge 8 de novembre, amb un taller gratuït al Museu de la Mediterrània, d’11 a 13 h. Una activitat per a tots els públics per a descobrir  els instruments més petits de la cobla, el Flabiol i el Tamborí. Descobrirem com la parella flabiol i tamborí són els instruments més antics de la cobla, com sonen i les seves principals característiques dins la cobla. Ensenyarem com es toquen aquests instruments i als més atrevits els hi deixarem tocar!

Fotografia: Museu de la Mediterrània