Veray anuncia (PP) inversions als Griells amb posat de campanya electoral

Concepció Veray ha fet de portaveu del Govern Espanyol i ha confirmat que l'executiu de Mariano Rajoy invertirà 190.000 euros de forma immediata per refer el Passeig dels Griells.

This text will be replaced

La diputada gironina del PP ha visitat aquest dimecres el matí l'Estartit i en un clar posat de fi de legislatura i campanya electoral ha fet balanç de les actuacions de l'Estat a la Costa Brava i les futures acutacions que planteja el seu partit si torna a tenir la responsabilitat de governar.

La diputada provincial del PP s'ha compromès a tenir redactat un estudi sobre les causes dels problemes als Griells i les actuacions per solucinar-los definitivament durant la propera legislatura. Aquest estudi ha de permetre impulsar actuacions definitives però ja ha advertit que seran lentes.

Camins de ronda i El Molinet

Actuacions urgents al marge, Veray ha tret pit amb les actuacions de l'Estat a la Costa Brava malgrat ha admès que la tresoreria ha impedit fer totes les que haguéssin sigut desitjables. La diputada ha explicat que Costes ha prioritzat i en mode balanç de final de legislatura  ha repassat una llista d'actuacions fetes durant els darrers 4 anys de govern Rajoy entre les quals l'arranjament del Camí de Ronda a Sant Antoni de Calonge i Cap Roig i la nova llei de Costes.

En les properes setmanes es desbloquejarà un altre tema històric com és el del Passeig del Molinet.

De cares a la propera legislatura Veray s'ha compromès en seguir arreglant els camins de ronda i construir els nous dics de la platja de Sant Antoni.