La "mirada emocionada" de Ramon Mascort plasmada en 150 fotografies

Satisfacció, Distància, Ulls blaus i singular bellesa. Totes aquestes impressions o pensaments es transmeten a través dels ulls de les protagonistes d' '"Una mirada emocionada", la nova exposició de la Fundació Mascort de Torroella de Montgrí
This text will be replaced
L'autor dels 150 retrats que integren la mostra és el fundador i president de la fundació, Ramon Mascort, que per primera vegada s'aparta de la figura del col·leccionista per exposar-se a la mirada del públic. 
 
Apassionat per la fotografia des de jove i fascinat per l'art i la bellesa humana, Mascort ha capturat amb la seva càmera l'emoció de centenars de rostres de diferents cultures del món amb qui ha topat durant els seus viatges. Un exercici perpetrat al llarg dels anys sense més afany que la de recordar els moments i experiències viscudes, però que finalment i per primera vegada, obre al gran públic. 
 
Totes les fotografies de l'exposició incorporen una paraula o una frase curta. Aquestes expressen el que va pensar el fotògraf en tirar la fotografia o bé el que l'autor creu que expressava la mirada dels protagonistes. Petits instants capturats en el temps que criden a lluitar per conservar la seva innocència.
 
"Una mirada emocionada" s'inaugura aquest dissabte i es podrà visitar de forma gratuïta a la seu de la Fundació Mascort fins el 24 d'abril.