La Fira de Sant Andreu, en directe per Televisió Costa Brava

La Fira Agrícola i Ramadera més antiga de Catalunya serà dissabte al matí a les vostres pantalles. Tal com va fer l'any passat, Televisió Costa Brava serà en directe des de l'Espai Ter per explicar tot el que es cou a la Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí.
This text will be replaced
Núria Cucharero i Xavi Pujol seran els presentadors d'aquest programa especial destinat a conèixer la història d'aquesta fira que ha sobrescut durant més de 6 segles i que ha sabut reinventar-se amb el pas dels anys. 
 
Pel set d'entrevistes hi passaran els organtizadors i representants institucionals que han fet possible la celebració de la fira, però també productors de poma que ens permetran conèixer aquest producte emblema del municipi o impulsors i participants de la Festa dels Cavalls. També us convidarem a endinsar-vos a la mostra comercial que hi ha dins de l'Espai Ter i us parlarem de totes les activitats que podreu gaudir al llarg de dissabte i diumenge. 
 
El programa d'Empordà directe es farà aquest dissabte d'11 a dos quarts d'1 del matí, i el podreu comentar a través de les xarxes socials amb el hashtag #SantAndreuTVCB.