Costes no compleix amb el projecte de rehabilitació promès als Griells de l'Estartit

De la teoria a la pràctica hi ha un gran salt i així ha quedat demostrat al passeig dels Griells de l'Estartit. Fa poc més d'un mes que va començar la llargament reivindicada rehabilitació d'aquest indret però les obres estan molt lluny de ser satisfactòries i des de l'ajuntament temen que una nova llevantada pugui destrossar de nou l'espai. 
This text will be replaced
El projecte de reforma global que va presentar Costes de l'Estat, s'ha complert només a pedaços. El passeig s'hauria d'haver estès fins a enllaçar amb el passeig de la Pletera però la part enrajolada acaba sobtadament. La rotonda que facilitava la circulació de vehicles a la zona ha desaparegut malgrat que el projecte no ho contemplava i des de l'ajuntament també troben a faltar un nou accés promès i més protecció. 
 
L'alcalde de Torroella de Montgrí i l'Estartit, Jordi Cordón, assegura que al llarg de les obres de rehabilitació de l'espai ha rebut la informació amb compta gotes i que ara per ara desconeix quan s'acabarà l'actuació.
 
Si quan finalitzi la reforma no està satisfet, l'ajuntament emetrà un informe denunciant que no s'ha complert el projecte que Costes de l'Estat va presentar davant del govern local i els veïns de la zona. 
 
En paral·lel al transcurs de les obres de rehabilitació del passeig, s'està fent gestions per treure els milers de metres cúbics de sorra que hi ha apilats a l'inici de la platja de l'Estartit per portar-los fins a l'àmbit de Griells per engrossir la zona de platja.