Es reobre el passeig dels Griells a l'espera de la finalització del projecte

Les obres al passeig dels Griells, a l'Estartit, han acabat aquesta setmana. Fa gairebé 2 mesos que van iniciar-se uns treballs d'emergència en aquest indret malmès una i altra vegada pels temporals marítims i on després dels desperfectes els veïns temien per la seva seguretat i la de les seves propietats.
Els veïns i l'Ajuntament van reclamar a l'Estat aquestes obres a executar amb caràcter d'emergència i Costes ha executat ja una part del projecte. 
 
This text will be replaced
 
Els veïns de la zona afectada ja poden dormir tranquils perquè  les obres al passeig dels Griells que s'han allargat durant 7 setmanes ja han acabat i s'ha reobert el pas. El projecte però està incomplet perquè faltarà encara la rampa d'accés a la platja pel carrer Tulipa i la perllonganció del passeig per davant d'un càmping. Cal abans concretar la cessió dels terrenys d'aquest càmping per fer-hi l'escullera. Costes s'ha compromès a tenir feta la rampa abans de l'estiu però volen projectar-la amb solidesa per evitar que es malmeti amb el primer temporal.
 
Quedarà pendent també una solució definitiva a la desaparició de la platja en aquesta zona a causa del moviment del mar. Una de les solucions perquè el mar deixés de menjar-se la sorra de la platja seria instal·lar algun espigó