Detenen dos homes buscats i relacionats amb un robatori en una casa al Baix Empordà

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de la Bisbal, van detenir els dies 7 i 13 de gener, dos homes, de 18 i 20 anys, de nacionalitat anglesa i espanyola, veïns de Torroella de Montgrí i Sant Gregori, com a presumptes autors d’un robatori interior de domicili.

En data 31 de desembre de 2015, la Policia Local de Torroella de Montgrí va saber que s’estava produint un robatori interior de domicili en el carrer Gola de la localitat de l’Estartit.

En arribar la policia, els agents de la Policia Local conjuntament amb mossos van detenir a una parella com autors d’un delicte de robatori amb força a domicili però es van escapolir dos homes més que també havien participat.

Arran aquest fet es va iniciar una investigació que va donar fruit amb la identificació dels dos fugitius i es va emetre una ordre de recerca i detenció dels dos homes implicats.

El dia 7 de gener, una dotació policial va localitzar a un dels escapolits al carrer d’Eivissa de la població de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) i el va detenir.

Cinc dies després, una patrulla va trobar a l’altre fugitiu a l’avinguda costa Brava de Torroella de Montgrí i el va detenir per l’ordre pendent.

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van ser citats per comparèixer quan fossin requerits davant  del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal d’Empordà.