La Consellera de treball Dolors Bassa va presentar un debat sobre la dona treballadora a Torroella

Dolors Bassa, actual Consellera de Treball, Afers socials i Família a la Generalitat de Catalunya és torroellenca i aquest divendres al vespre va fer un debat sobre dones al seu municipi.
 
This text will be replaced
 
El Museu de la Mediterrània va ser la seu d'aquesta trobada entre dones del Montgrí organitzada per l'Associació Xibeques del Cau que treballa durant l'any per fer visible la presència de la dona en la nostra societat. Per commemorar el passat 8 de març, dia Internacional de la dona, l'associació torroellenca va tenir la iniciativa d'organitzar aquest debat amb Dolors Bassa com a ponent, ja que tot i que ara és Consellera de la Generalitat, des de fa molts anys forma part del Grup de dones 'Xibeques del Cau'.
 
A la xerrada, Dolors Bassa va explicar quines són les polítiques que estan fent des del govern, què és el que volen aconseguir i com han anat treballant aquests mesos. Bassa fa molts anys que es dedica a les polítiques de la dona i als afers socials i per tant té clar que ara que és dins el govern seguirà treballant per aconseguir unes polítiques més justes, sobretot pel que fa al tema de les dones.
 
Amb una sala d'actes del Museu de la Mediterrània plena a vessar Dolors Bassa va deixar clares les seves intencions de treballar per la igualtat de les dones dins el govern i, com a xibeca torroellenca que se sent, també va voler agrair la tasca que porten a terme les dones d'aquesta associació des de fa tants anys.