Els Senglars de Torroella s'imposen en el derbi gironí de rugby

El Rugby Club Senglars de Torroella de Montgrí ha guanyat el derbi gironí contra el Garrotxa. En un partit molt disputat per part dels dos equips, els torroellencs s'han imposat des del primer minut de joc i, tot i que els garrotxins han apretat amb força, no han pogut superar el Torroella.
 
This text will be replaced
 
El Rugby Club Torroella de Montgríl-l'Estartit i el Rugby Club Garrotxa es troben tots dos situats a la part alta de la classificació de primera catalana però després d'aquesta última jornada els torroellencs agafen distància i s'allunyen de vuit punts. El Torroella es troba en quarta posició i el Garrotxa ne cinquena.
 
Davant la davantera pesant i potent com la del Torroella el Garrotxa ha mirat de jugar a pilota ràpida en grup de tres però no ha pogut aguantar el ritme del partit. De totes maneres, el Garrotxa ha acabat la primera part imposant-se en el marcador.
 
El bon partit dels torroellencs ha acabat però amb un regust agre-dolç ja que han estat a punt de fer la quarta marca i emportar-se el punt extra. De totes maneres, haver aconseguit la victòria a casa ha estat molt positiu per l'equip i els seus seguidors.
 
En la pròxima jornada el Torroella viatjarà fins a Barcelona on s'enfrontarà al Barça C, que el segueix per darrera la classificació en sisena posició.