Arreglen una intersecció perillosa de l'entrada de Torroella

El servei territorial de Carreteres està adequant una illeta a la intersecció de la carretera de Palafrugell i el camí dels Molins, al davant de l'aparcament del centre comercial Carrefour de Torroella de Montgrí.

Es tracta d'un punt especialment conflictiu i perillós, a causa, principalment, de les infraccions de molts conductors que no respecten la senyalització vertical i horitzontal. En no haver-hi cap impediment físic, molts vehicles que venien del camí dels Molins o sortien dels aparcaments del centre comercial o de l'antic escorxador, utilitzaven aquest espai per incorporar-se directament a la C-31 en direcció a Palafrugell. Aquesta maniobra cap a l'esquerra no estava permesa. Per fer correctament el canvi de sentit cal anar al giratori del passeig Vicenç Bou, que es troba pocs metres més endavant.

També era molt habitual la infracció dels vehicles que sortien del carrer Dr. Molinas (davant del CAP) i creuaven recte la C-31 per anar a la zona del centre comercial o agafar el camí dels Molins. Aquesta maniobra també es feia a la inversa. Amb la construcció de la illeta s'impedeix aquestes maniobres de risc i es protegeix als vianants.