La sorra sobrant de les obres del port de l'Estartit ja es pot traslladar als Griells

L'Estartit ha rebut el permís per traslladar el sobrant de sorra de les obres del port cap a les zones deficitàries de la platja com Els Griells o  la Pletera.
La intenció de l'Ajuntament i l'EMD és que la sorra que s'ha extret de les obres del Club Nàutic serveixi per recuperar aquestes dues platges que els successius temporals han esborrat pràcticament del mapa.

Són més de 35.000 metres cúbics que ja tenen el vist-i-plau per ser traslladats. S'ha analitzat que no estigui contaminada. La sorra que s'ha guardat té la certificació sanitària que permet fer-ne ús per a ressituar-la a les platges més properes i la contaminada s'ha portat a l'abocador.

Surt de les obres que s'estant fent al port de l'Estartit, un dels projectes més ambiciosos del mandat. Es tracta d'uns treballs dividits en 4 fases i que actualment van per la primera.

Aquesta primera part prolonga els dics de Garbí i Llevant, fa una nova bocana, millora el passeig del Vent, amplia el moll central i també les oficines. Costen més de 4 milions 800.000 euros.