La clova torna a ser la protagonista de la gastronomia a Torroella - l'Estartit

Des dels plats més tradicionals com uns bons musclos a la marinera fins a les creacions més innovadores com aquesta navalla amb vinagreta de tomata, salsa d'ostres i gelat de vainilla. A les jornades gastronòmiques de la clova de Torroella i l'Estartit hi tenen cabuda tot tipus de tastets de maramb producte de primera qualitat.
Durant tot el mes de juny 13 restaurants del municipi ofereixen menús que oscil·lenen entre els 35 i els 45 euros i que permeten al començal fer un aperitiu a base de plats de clova, un plat principal i postres segons la cuina de cada restaurant. Tot regat amb vins de les caves Castell de Peralada. Aquesta és la 21a edició d'aquesta campanya gastronòmica que permet al poble encetar la temporada turística unes setmanes abans de l'estiu.
 
This text will be replaced
 
Els restaurants ofereixen plats concebuts expressament per a l’ocasió, que tenen la clova com a element central. D'entre la selecció d’espècies de clova s'hi troben escopinyes, cloïsses, cargols de mar, musclos, navalles i gambes entre d'altres.  Les jornades permeten degustar productes de mar de primera qualitat, en un marc ideal per a fer una escapada gastronòmica. Aquest dimarts els restaurants participants a la jornada de Tastets de Mar han elaborat un aperitiu especial per presentar alguns dels plats que es pdoran tastar durant tot aquest juny.