Cinc anys de màgia i il·lusió a Torroella amb la Fira Internacional de la Màgia

'El punt de trobada de la màgia al Sud d'Europa', amb aquest eslògan la Fimag de Torroella de Montgrí ha encentat enguany aquesta fira que acull mags provinents d'arreu del món i de totes les edats. 
 
This text will be replaced
 
És una fira pensada per a tota la família ja que conté espectacles tant pels més grans com pels més petits i, a més, també és el punt de trobada dels professionals de la màgia que es reuneixen fent conferències i tallers.
 
La principal novetat de la Fimag d'enguany ha estat la gran gala internacional en la que hi han participat vuit estrelles internacionals de la màgia, 4 dels quals és la primera vegada que feien un espectacle en tot l'Estat Espanyol.
 
Espectacles repartits per diferents espais de Torroella han estat el punt de trobada de petits i grans que, amb molta espectació, han gaudit de la màgia al carrer.
 
A banda de les diferents funcions el Passeig de Catalunya ha acollit el Mercat Màgic per poder comprar tots els estris necessaris per fer un truc de màgia.
 
Com des de fa algunes edicions, els comerços de Torroella també s'involucren a la fira i presenten els seus aparadors ben guarnits de màgia i il·lusió.