Torroella busca nou govern

Setmana decisiva a Torroella per reconduir el govern municipal. Després que fa una setmana es trenqués el pacte de govern entre Convergència i Esquerra amb acusacions mútues de deslleieltat, ambdós partits busquen aliances per aconseguir una majoria estable per liderar l'Ajuntament els propers tres anys.
This text will be replaced
Durant els darrers dies hi ha hagut reunions per part de les dues agrupacions polítiques amb els demés partits amb representació però fins avui no hi ha cap novetat al respecte. Tot i que no ha trascendit res de les trobades entre els diferents partits, a priori la clau de govern la tindria UPM i tant l'actual alcalde de CDC Jordi Cordón com el republicà Josep Maria Rufí aporten per buscar l'acord amb Jordi Colomí. Si es repeteix l'escenari post-electoral, però aquest podria relcamar l'alcaldia com ja va fer fa un any. Des del primer moment Cordón no descartava haver-la de cedir tot i que no seria el seu plantejament inicial.
 
Tots dos actors han començat a moure fitxa i pretenen enllestir un acord el més aviat possible. Avui només hi ha dos escenaris possibles, un nou acord de govern on hi hagi CDC o una moció de censura liderada per ERC. El ple d'on podríem sortir de dubte es celebrarà el dijous 7 de juliol.