Una nova línia de bus exprés.cat uneix Torroella de Montgrí i Girona

Torroella de Montgrí i Girona estan conectades per una nova línia de bus exprés.cat que va entrar en funcionament aquest dilluns. Aquesta línia, que arriba també fins a l'Estartit, permet unir les dues poblacions d'una forma més ràpida i econòmica a través de vuit expedicions diàries.
 
 
This text will be replaced
 
Els treballadors, estudiants, turistes i altres usuaris habituals del transport en autobús entre Torroella i Girona trobaran moltes millores en el servei que la línia E2 de l'exprés.cat ofereix. Per començar es guanyaran uns cinc minuts de mitjana per viatge. A més a més, amb l'ús de la targeta T-10/120 la reducció de les tarifes acabarà essent d'al voltant del 40%. 
 
Un altre dels punts forts del servei són les comoditats que ofereixen els cotxes, que estan adaptats per persones amb mobilitat reduïda, tenen connexió Wi-Fi i seients més amples. En total, la suma d'aquests factors fa que la valoració dels usuaris de totes les línies d'exprés.cat superi els 8 punts de nota. 
 
La inauguració d'aquesta línia va arribar un dia abans que  la del mateix servei que unirà Girona amb Palamós, en plena fase de finalització de la xarxa de bus exprés a les comarques gironines; un procés que va començar el 2012 i que finalitzarà el 2017 amb la unió de la capital de província amb el litoral de la comarca de la Selva. S'estima que en el primer any d'implantació de cada una de les línies, amb les que s'aconsegueix que més gent es decanti pel transport públic en comptes del privat, els usuaris que opten per l'autobús augmenten fins a un 18%.