El nou govern de Rufí reduirà la taxa d'escombraries un 10%

El nou Govern de Torroella de Montgrí rebaixarà la pressió fiscal i la primera taxa que tocarà serà la d'escombraries que es reduirà un 10%. Josep Maria Rufí s'ha posat a treballar per bastir un govern transversal i plural amb les qüestions econòmiques com a eix del mandat.

L'executiu tripartit d'ERC, UPM i LEST es proposa reduir l'endeutament un 64% abans d'acabar el mandat i ser molt més transparent. Apostarà per la participació ciutadana i millorarà la comunicació institucional. El programa de Govern que va presentar Josep Maria Rufí té en les polítiques educatives, de joventut i esport els seus puntals.

Equipaments prioritaris

La nova zona esportiva de Torroella serà un dels elements clau del mandat. Una zona de qui Rufí va dir que genera consens però que necessitarà recursos, planificació, decisió, negociació i recursos econòmics.

Sobre infraestructures el nou batlle va posar la Biblioteca de l'Estartit i el Centre d'Interpretació de les Illes Medes al port del nucli com a prioritàries.
Consolidar la relació entre l'EMD i l'Ajuntament i fer-la eficient, serà una altra de les tasques que haurà d'abordar l'executiu sorgit de la moció de censura.

Rufí promet un estil nou i diferent per afrontar els reptes del municipi en el seu conjunt i crida a l'entesa i col·laboració de les diferents forces polítiques.

Notícies relacionades

Rufí ja és alcalde, Cordón buida el pap (20-07-2016)

ERC, UPM, L'EST i la CUP presenten la moció de censura contra Cordon

El COET descarta entrar en un Govern liderat per Rufí (06-07-2016)

ERC i UPM tanquen un acord per fer fora Cordon i l'EST medita sumar-s'hi (05-07-2016)

Torroella de Montgrí busca nou govern (01-07-2016)

ERC abandona el Govern i s'ofereix a liderar un executiu sense Cordon (22-06-2016)