Duet de luxe amb Viktoria Mullova i Katia Labèque a Torroella de Montgrí

Viktoria Mullova i Katia Labèque van oferir el segon dels setze concerts programats enguany dins el marc del 36è Festival Torroella de Montgrí. Mullova, al violí, i Labèque, al piano, van oferir un viatge musical que va anar des del segle XVIII fins al XX.
This text will be replaced
 
Aquest viatge va començar amb Mozart i la seva "Sonata en La major". Del classicisme va anar al romanticisme de Schumann i la "Sonata per a violí i piano núm.1 en La menor", per posar així fi a la primera part del programa. 
 
La segona meitat va trepitjar el segle XX i va permetre escoltar el "Distance de fée" de Takemitsu, el "Fratres" d'Arvo Pärt i la "Sonata per a violí i piano núm. 2 en Sol major" de Ravel. En total, un programa només a l'abast de dues virtuoses dels seus instruments. Tant l'una com l'altra ja havien passat prèviament per Torroella però no ho havien fet juntes. Mullova va actuar-hi el 2002, el 2003 i el 2012, mentre que Labèque ho va fer en les edicions del 2004, el 2008 i el 2014.  
 
El Festival de Torroella de Montgrí d'enguany ha programat les seves actuacions buscant la consonància de tres elements: la música antiga, la veu i el piano. El Festival, que va començar aquest dissabte amb les veus de Pene Pati i J'Nai Bridges i s'allargarà fins al 19 d'agost, té com a objectiu igualar, i si és possible superar, els registres de públic de l'any passat.